Tko smo?

Žene, majke, stručnjaci.

Prije nego se predstavimo, želimo Vam ispričati kako je Room nastao. Nakon određenog vremena i rada s djecom, uzele smo stvar u svoje ruke. Odlučile smo biti kreativne, inovativne, zabavne, originalne i jedinstvene. Napravile smo kvalitetne radionice i programe za velike i male.

Svaki program je pomno osmišljen od stručnih osoba.

Cilj nam je educirati djecu kroz igru i zabavu, kroz obrazovne i interaktivne radionice.

Cilj nam je biti mjesto potpore i podrške za sve roditelje, mjesto gdje možete potražiti pomoć, savjet ili jednostavno nekoga s kim možete popiti kavu dok se djeca igraju. Cilj nam je biti Vaš prijatelj i oslonac od prvog dana roditeljstva. Svaki roditelj, kao i svako dijete je prića za sebe i svakome se želimo posvetiti na više razina.

To je naš cilj, ono što nas veže. Zajednička misija.

Inače smo dva različita karaktera, dva različita svijeta. Svaka od nas je uzela ono najbolje iz svog svijeta i kad se to ujedinilo, isplivalo je puno ideja, zamisli i planova.

Mia, majka dvoje djece, po struci odgojitelj predškolske djece. Proputovala cijelu kuglu zemaljsku, iskusila različite kulture, jezike i događaje. Što je samo pojačalo želju  za rad s djecom jer je kao dijete okusila sve boje ovog svijeta. Dugi niz godina ima želju otvoriti svoj mali obrazovni centar, gdje će se svakom djetetu moći posvetiti, gdje će se svako dijete osjećati ispunjeno i uvaženo, baš kako bi i trebalo biti. Sad se sve posložilo i vrijeme da vidite što Vam nudimo, a garantiramo da smo drugačiji i posebniji od ostalih.

Matea, magistra edukacijske rehabilitacije, majka dvoje djece. Naravno da nas naša djeca inspiriraju, pa tako ni Matea nije iznimka. Nakon studija i staža, zapošljava se u Centru za odgoj i obrazovanje djece s motoričkim teškoćama i kroničnim bolestima „Goljak“ kao učitelj rehabilitator u produženom stručnom postupku. Svoju praksu i znanje želi dovesti na novi nivo i učiniti da su ovakve radionice svima dostupne, baš iz tog razloga što zna koliko je bitno osvijestiti i razvijati motoričke vještine ranog razvoja, kroz kretanje i manipulaciju rukama.

To smo mi, ovo je naša ideja, a jedva čekamo da i vi budete dio našeg svijeta!